Handlekurv

Saltpipe - lettere pust med saltmineraler!

NOK349,00
- +

Oversikt

Den Originale Saltpipen kan gi deg lettere pust! 


Den opprinnelige, patenterte saltpipen er et naturprodukt som tar sikte på å bedre luftveisproblemer og gi lettere pust. Saltpipen er utformet for både voksne og barn. Den opprinnelige saltpipen kan brukes av alle.


Saltpipens størrelse er liten og hendig, og kan tas med overalt. Saltpipen ble oppfunnet i Ungarn og inneholder bergsaltkrystaller. 
Krystallene ble dannet for ca. 20 millioner år siden. Den unike ergonomiske utformingen og den lette vekten (totalt ca. 90 gram) gjør den enkel og behagelig å bruke. Saltpipen inneholder nok saltkrystaller til å kunne vare opp til 1 - 3 år med daglig bruk. Det behøves ingen påfylling eller utskiftning.


Saltpipen ble i utgangspunktet spesielt utviklet til å lindre puste- og luftveisproblemer, men det har vist seg at den også bedrer formen generelt. De detoksifiserende egenskapene hjelper på oksygenopptaket og brukere opplever en markant bedring i den generelle helsetilstanden ved ganske enkelt å puste gjennom pipen i kun 15 minutter om dagen. Luften blir renset i det den passerer over saltkrystallene og det oppleves omtrent som om man står ved havet og fyller lungene med sjøluft. Mikroskopiske saltpartikler penetrerer dypt ned i lungene og løsner opp blokkeringer i bronkiene og bronkiolene og gjenoppretter den normale slimtransporten. Dessuten dreper partiklene mikrobene, som kan forårsake betennelse i lungevevet. Mengden av salt som inhaleres gjennom pipen er knapt et mikrogram. Saltpipen kan brukes som et supplement til annen medisin.


Den originale saltpipen er anbefalt av det Ungarske Olympiske legeteamet og brukes av den ungarske Olympia toppen. 


Mer informasjon om den originale Saltpipe får du ved å klikke på de forskjellige linkene nedenfor vedr. historikk, spørsmål og svar, hvordan bruke saltpipen m.m.

Det finnes mange steder i verden som praktiserer behandling med saltterapi. Her er linker til et par saltterapi steder i Norge Saltgruva i Søge og Saltgrotta på Verningen.


Fordelen med den originale saltpipen er at den er beregnet til hjemmebruk og bidrar til å gi tilnærmet samme behandling i ditt eget hjem for en meget rimelig pris. Denne saltpipen er den eneste saltpipen på markedet som er registrert  som medisinsk utstyr klasse IIa.


Det er gjort et pilot studie vedr. Saltinhalation på Lungemedisinsk Avdeling på Aalborg Universitetshospital. Les om dette ved å klikke HER.

- +
Skriv omtaler

Omtaler

Anbefales om du plages med bihulebetennelse.

Jeg har brukt saltpipen i flere år nå. Den er rett og slett utrolig! Jeg mangler en bihul, bruker saltskylling og nesespray på resept hver dag. Jeg sluttet å røyke for noen år siden, og ble veldig slimete enn jeg normalt var. Jeg kjøpte da saltpipen og jammen hjalp det på slimet. Bruker saltpipen enda, og blir å fortsette med den. Anbefales om du plages med bihulebetennelse.

Tove

Saltpipen

Når det gjelder saltpipen kan jeg trykt anbefale den på det beste. Jeg har brukt forskjellige aparater mot kols, fra leger som har anbefalt disse uten det store resultat. Det som har hjulpet meg best er Saltpipen. Har brukt den i 4 år.

Petter Fagertun

Saltpipa

Jeg kan ikke få fullrost saltpipa. Jeg visste ikke at jeg hadde sånn lungekapasitet!

Gunnar, 65 år

Veldig bra.

Denne skulle jeg bestilt for lenge siden! Kona mi sier jeg har slutta å snorke, så hun er 110% fornøyd.

Finn, 54 år

Saltpipen

Nå har jeg bestilt saltpipe nr.2, den skal jeg gi til en venn av meg som sliter med pusten. Saltpipen virker enda bedre enn forventet, moro å gi bort.

Erik Kristian

Kols

Har kols den virker på meg

Bjørn Nilssen. 70 år

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Scroll To Top