Handlekurv

fjern hudormer og urenheter. Black Peel Off Mask + Liposome Facial Cream. SUPERTILBUD! 30% RABATT!

NOK568,00 - NOK398,00
- +

Oversikt

Decrusto Black Peel Off Mask og Decrusto Liposome Facial Cream er produkter som forbedrer hudens elastisitet og fuktighet.


Den Originale Decrusto Black Peel Off Mask bidrar til å minimere porer og forbedrer hudens elastisitet og fuktighet. Denne masken fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud.


Tube à 100 ml.


THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK (Historikk)


På slutten av 1970 tallet utviklet Tibor Pálvölgyi, en ung kjemiker, fra Ungarn en svart peel off maske til fjerning av hudormer og urenheter. Denne masken ble brukt i mange år i Tyske, Svenske, ungarske og japanske skjønnhetssalonger. Produktet inneholdt forskjellige aktive ingredienser og var egnet til alle hudtyper. Patentsøknaden ble innlevert den 9. juni 1982. Masken ble en stor suksess og de gode erfaringene fra profesjonelle fagfolk om produktets pleiende effekt var meget positive. Et team av kosmetologer og kjemikere startet i 2013 en prosess med å videreutvikle masken basert på den siste oppdaterte forskningen innen hudpleie.


Decrusto Original Black Peel Off Mask er resultatet av dette samarbeidet. Et høykvalitetsprodukt innen hudpleie designet for dagens moderne kvinner og menn.


Etter å ha brukt  Decrusto Peel Off Mask, anbefaler vi Decrusto Liposome Facial Cream for å gi huden en ekstra fuktighetsboost og for å lukke de nyrensede porene.


Decrusto Liposome Facial Cream er en eksklusiv ansiktskrem med unik og avansert sammensetning av stabilisert oksygen, beta 1,3/ 1,6 glukaner og andre vitaminer og næringsstoffer som bidrar til å bevare ungdommelig frisk og glatt hud. 


Flakong á 30 ml.


MERK: Hverken ingredienser eller produkter er testet på dyr.


Les mer om DECRUSTO Black Peel Off Mask ved å klikke HER 

og om DECRUSTO Liposome Face Cream ved å klikke HER- +
Skriv omtaler

Omtaler

Tommel opp!

Fy flate så digg! Masken gjorde susen. Prøv denne folkens. Behagelig å smøre på. Dro av mye urenheter. Kremen etter bruk av masken var rett og slett lekker. Fikk fin og myk hud.
Tommel opp!

Britt K.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Scroll To Top