Handlekurv

Hælbalsam, krukke à 250 ml. For tørr, sprukken og hard hud. SUPERTILBUD!

NOK399,00 - NOK299,00
- +

Oversikt

Hælbalsam er et naturlig produkt som i utgangspunktet var beregnet til bruk på hælene. Den tilfører naturlige og hudvennlige ingredienser som smører den tørre huden med oljer.


Huden på foten og særlig på hælen er sterkt utsatt for både fysiske belastninger gjennom mye bevegelse samt naturlige hudforandringer. 
Huden har tendens til å hardne og sprekke. Grunnen til dette er ofte reduksjon av naturlige fetningsprosesser, noe som gjør at man trenger å tilføre huden fete salver. 


Gjennom de siste 25 år har mange erfart at produktet også fungerer bra på tørr og sprukken hud andre steder på kroppen.


Hælbalsam er et naturlig produkt i kampen mot hard, tykk og sprukken hud.


Hælbalsam tilfører naturlige og hudvennlige ingredienser som smører den tørre huden med oljer.


Produktets innhold stammer fra oljeekstraktene fra to trær, ett i Indonesia og ett i Thailand og har beviselig stor effekt på tykk og hard hud. I tillegg er Hælbalsam tilsatt sitron olje for både å øke effekten men også gi behagelig lukt. Glyserininnholdet påvirker hudens balanse og gjør at huden klarer å holde på vannet og gjenopprette elastisitet og glatthet. Parafin virker som en filmoverflate, forebygger vannavdamping og hjelper glyserininnholdet til å beholde fuktigheten i huden.


På grunn av sin fete karakter påvirker Hælbalsam huden raskt og effektivt og den såre, sprukne og tykke huden forsvinner ganske raskt.
Smør Hælbalsam på den såre og tykke huden så ofte du føler for det og hver gang etter bad og dusj. 


Krukke à 250 ml. 


Hælbalsam finnes også i krukke à 100 ml.  Les mer her.


Ingredienser:
Citrus medica limonum oil, Pelargonium graveolens oil, Cetearyl alcohol, Aqua, Cera alba, Lanolin cera, Cholesterol, Glycerin, Paraffinum liquidum, Paraffin, Styrax benzoin extract, Triethanolamine, Petrolatum
Noen tilbakemeldinger fra våre kunder:


"Som autorisert fotterapeut ser jeg daglig mange typer føtter.Her finnes det ikke noe som heter ”like som to dråper vann”, nei, her er forskjellene for store. Mange kunder sliter bl.a. med hard hud og sprekker på hælene. Det finnes mange forskjellige produkter på markedet for det problemet, men produktet som jeg absolutt kan anbefale er: Hælbalsam.


Denne kremen trenger virkelig inn i sprekker og gjør huden smidig, den har en behagelig lukt og konsistens. Jeg anbefaler den også til å massere rundt tåneglene, der blir huden ofte noe hard og tykk, dette gir smidig hud til et trykkutsatt område. Jeg har kunder som bruker Hælbalsam på hele foten, den er behagelig og velværen varer lenge. Til og med er det noen som sier den har tatt vekk fotlukten de har vært plaget med. Kremen er drøy i bruk. Jeg kan absolutt anbefale Hælbalsam. Lykke til."


FOTSERVICE, Aut. Fotterapeut Laila Therese Vistnes, Jon Torbergssons vei 10, 4070 Randaberg, Tlf.: 92 64 91 25


_________________


"Jeg var ferdig utdannet fotterapeut i 1986 og har jobbet med faget i alle år, men ikke på heltid. Har de siste sju år jobbet som avdelingssykepleier på en hospice dagavdeling, både som sykepleier og fotterapeut. Mange av pasientene her får cytostatikabehandling (cellegift), noe som for de fleste gir en eller annen bivirkning. En del av bivirkningene er for mange sår hud og sprekkdannelser på føttene. I den forbindelse har jeg brukt og anbefalt Hælbalsam med stort hell !


Denne kremen lindrer plagene for de aller fleste, noe som er av stor betydning for disse pasientene. Jeg er derfor veldig glad for at jeg har fått kontakt med en grossist som gjør at jeg fortsatt kan tilby dette ene produktet, som jeg vet har god effekt. Selvfølgelig har den også god effekt på sprekkdannelser som ikke er forårsaket av cytostatika.


Jeg er ikke opptatt av å selge produkter, men reklamerer for og selger Hælbalsam fordi det er et veldig bra produkt!" Grete Brendløkken Nilsen, Avdelingssykepleier, Hospice Sangen, Høiensalsgt.74. 2317 Hamar, Tlf.: 62 54 20 90

 

- +
Skriv omtaler

Omtaler

helt topp krem foe heler

Den beste kremen for heler. Den beste . Har prøvd mye forskjellig men denne var den beste.

evy pedersen

Anbefales til alle med sår og sprukken hud..

Jeg har hatt problemer med føttene mine i mange år. Etter å ha startet hos ny fotpleier som ikke skjærer men kun filer, fikk jeg en prøvekrukke på Hælbalsam. Jeg har aldri hatt noe bedre fot krem på beina mine, og tro meg, jeg har forsøkt det meste. Jeg anbefaler Alle med sår og sprukken hud på føttene, kjøp Hælbalsam!

Berit Hegstad

Fantastisk

Fikk kremen i posten for 3 dager siden.Allerede nå merkes forskjell på føttene,de er blitt myke og mye finere.Et fantastisk produkt som jeg anbefaler alle med harde å sprukne hæler å kjøpe.Reklamen lyver ikke,løp å kjøp :)

Anne Jorunn Berg

god julegave!

Hælbalsam mot tørr og sprukne hud er jeg veldig fornøyd med og har nå kjøpt 3 til å gi i julegave til 3 damer som ofte har tørr hardt hud på føttene:)

Ina Braadland Flugstad

Hælbalsam

Hælbalsamen er det beste som har skjedd for beina mine :) Har slitt med beina mine i mange år og endelig er det noe som kan hjelpe :) Har Psoriasis og sprekker masse på hele beina . Får salver på blå resept og har prøvd alt de har . Denne salven er det som måtte til :) Nå kan også jeg gå barbeint om sommeren :) Takk .

Berit

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Scroll To Top