Handlekurv

30 days Plus - slankesuksess

NOK429,00
- +

Oversikt

30 days har i en årrekke vært Norges mestselgende slankepille. Nå kommer 30 days i ny og forbedret utgave - 30 days plus!


30 days plus inneholder alle de samme fantastiske virkestoffene som før. I tillegg er det lagt til jod som bidrar til økt forbrenning og krom som er med på å normalisere blodsukkeret. Samtidig har også 30 days fått en ansiktsløftning.


Rens tarmen før slanking Også fjerning av avfallsstoffer er en viktig del av kuren. 30 days™ styrker lever og nyrer ogvsetter fart på immunsystemet, slik at mengdene av slim, cellulitt og overflødig væske i mageregionens underhud blir sterkt redusert. Forsterk effekten med full rengjøring av tarmen med OxyTarm. Hvilke resultater kan man forvente med 30 days™ Plus? Bruk målebånd! Det anbefales å både stiller seg på badevekten og bruker målebånd til å måle midje- og hoftemål før man starter 30 days™ Plus . Ensidig fokus på vekt kan være misvisende, spesielt om du starter opp med eller øker treningsmengden samtidig.
Fettceller er store og veier lite, mens muskelceller er mindre i størrelse, men veier mer. Dette gjør at man kan oppleve at vekten “står stille”, selv om man i realiteten har fått lavere fettprosent og gjerne også reduksjon i strategiske mål.


Kombiner med fysisk aktivitet og sunt kosthold For best effekt anbefales det å kombinere 30 days™ Plus med fysisk aktivitet og et sunt kosthold med et beskjedent inntak av sukker og stivelse. Mange overvektige er svært ofte er allergiske overfor sukker, hvetemel, poteter og melkeprodukter, gjerne uten å være klar over det selv. Reduser derfor inntaket av disse matvarene til et minimum, så reduserer du livvidden både raskere og mer varig. Dette vil hjelpe deg med å holde magefettet borte.


Anbefalt dosering av 30 days™ Plus : 2 tabl. 30 days om morgenen og 2 tabl 30 Days Plus om kvelden. Maksimum anbefalt døgndose (4 tabletter) bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.


Ingredienser: Fortykningsmiddel E460i, ekstrakt fra en blanding av urtene artisjokk (Cynara scolymus), lakrisrot (Glycyrrhiza uralensis), løvetann (Taraxacum officinale), mariatistel (Silybum marianum), rosenrot (Rhodiola rosea) og schisandra (Schisandra sinensis) 300 mg, antiklumpemiddel E341b, beta 1,3/1,6-glukaner fra Saccharomyses cerevisiae 125 mg, smøremiddel E470b, flytforbedrer E551, overflatebehandlingsmidler (E464 og E570), kromklorid, kaluimjodid og fargestoff E171

- +
Skriv omtaler

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Scroll To Top